Duvall Creek

This 10,000 SF, three-story home was designed to ensure that upon opening the door, the waterfront view would be seen. The traditional look and feel of the home is emphasized throughout the interior with raised paneling, millwork, railings and wide wood strip flooring. The backside of the house explodes with the connecting rooms opening up to reveal a 180-degree view of the waterfront.

The first floor of the home provides a casual entertainment area with a connected kitchen, dining, and living room. Outside, a large screened-in, green-blue slate porch leads to a waterside entertainment area. The kitchen connects to a wine cellar and a mudroom. Two staircases lead to the second floor which provides five bedrooms and a laundry area. Extensive organizational strategies were incorporated to support a household of five. Additionally, the house includes a home office and in-law suite above each of the two garages.